суббота, 30 июля 2022 г.

ШАХОВИЙ ТУРНІР

 

30 липня 2022 року в читальному залі «Публічної бібліотеки ім.Л.Новиченка» Липоводолинської селищної ради відбувся шаховий турнір, що стало можливим завдяки спільними зусиллями працівників бібліотеки та Липоводолинської Дитячо-юнацької спортивної школи.

У відкритій першості взяли участь 12 шахістів із Липоводолинської ОТГ та Синівської ОТГ.

Змагання проводилися за швейцарської системою у 6 турів з контролем 15 хвилин на партію. Протягом усього турніру тривала напружена боротьба за найвищі місця в турнірній таблиці, і, зрештою, найсильнішим виявився Статива Анатолій, який переміг у 5 із 6 партій – заслужена перемога! Стільки ж турнірних набрав Васюхно Анатолій, але став другий за додатковим показником. Третє місце за Кажаном Анатолієм. Четвертим став організатор турніру – Самілик Євген. А чільну п"ятірку замкнув ветеран шахового спорту Липової Долини – Кубатко Олександр.

Одним із завдань турніру був обмін досвідом і розвиток нового покоління шахувальників гри мудрих . І юні спортсмени гідно прийняли виклик  досвідчених шахістів!

В дитячій віковій категорії найсильнішим виявився Самілик Богдан 3 результатом 3/6. Другу сходинку посів Семеліт Тимофій. Третім став Олександр Мега.

 Призери та учасники були нагороджені грамотами, грошовими та солодкими призами.

Оргкомітет турніру щиро дякує «Публічній бібліотеці ім.Л.Новиченка» та Липоводолинській ДЮСШ, які допомогли втілити турнір в реальність.

 Наступний турнір буде приурочено до Дня Незалежності України і відбудеться 24 серпня.  До зустрічі за шаховою дошкою!






Комментариев нет:

Отправить комментарий