среда, 20 июля 2022 г.

ВІД ЕКОЛОГІЇ ПРИРОДИ – ДО ЕКОЛОГІЇ ДУШІ

 

Наша планета – це своєрідний космічний корабель, а ми – його екіпаж. З нього немає аварійного виходу. А чи думаємо про це? Горять ліси, замулюються криниці, ріки й озера, зникають з карти природи рослини і тварини.

Катастрофа нависла над нами. Хоч кожен для свого порятунку і порятунку своїх нащадків може зробити багато. Почати хоча б із того, що прибрати двір і вулиці свого міста. Посадити дерево і влаштувати квітник. У нашому житті охорона природи має надзвичайно важливе значення. Залежність людини від стану навколишнього середовища стає дедалі очевиднішою, і коли йдеться про охорону природи, то мають на увазі не тільки рослинний і тваринний світ, а й процеси, то відбуваються в кругообігу енергії, води, вуглецю тощо, зміни в атмосфері, гідросфері, ґрунті, в організмі людини.

2022 рік – рік збереження природи та живого миру в України, з цієї нагоди в «Публічній бібліотеці ім.Л.Новиченка» оформлена книжково-ілюстративна виставка «Від екології природи – до екології душі», яка закликає берегти повітря яким ми дихаємо, цінувати землю по якій ходимо і любити найцінніше природу і планету на якій живемо.




Комментариев нет:

Отправить комментарий