воскресенье, 10 июля 2022 г.

БЕЗ ПРАЦІ НЕ ВИЙМЕШ І РИБКУ ІЗ СТАВКА

 

Рибальство відоме людям уже багато тисяч років. І це не перебільшення. Документально засвідчено, що класичній вудці вже принаймні 5 тисяч років.

Ідуть роки, але… В усьому світі любительське рибальство залишається найпопулярнішим видом активного відпочинку. А для деяких людей це вже спосіб життя – усе своє дозвілля вони віддають улюбленій справі.

Однак рибальство вимагає безліч специфічних навичок і вмінь. Потрібно знати снасті, пристосування риб. Але сучасному рибалці й цього мало. Він хоче знати все, що стосується його захоплення. Знати все про риб та їхніх підводних сусідів, їх спосіб життя, кормові вподобання й звички. А ще вміти приготувати й насолоджуватися смакотою рибальської кухні.

Саме тому актуальною на часі є книжкова виставка «Без праці не виймеш і рибку із ставка», присвячена Дню рибалки, який щорічно відзначається в Україні у другу неділю липня. В читальному залі нашої книгозбірні кожен рибалка і рибалка-початківець знайде корисну інформацію для себе. Бо справжній рибак – це завжди, а не тільки в свято. І щастя зловити рибу своєї мрії коли-небудь посміхнеться кожному!

Всім рибалкам – багатих уловів, терпіння та рибацького щастя!!!





Комментариев нет:

Отправить комментарий