пятница, 23 февраля 2024 г.

МИ УКРАЇНЦІ СИЛЬНІ ТА НЕЗЛАМНІ

 

Вже два роки ми живемо в умовах найжорстокішої війни, яка була розв’язана  з росією. Для нашої країни вона стала народною війною за незалежність і суверенітет, за цивілізаційний вибір і приналежність до європейської цивілізації. Російський масштабний напад на Україну став найбільшим випробуванням для нашої країни за весь час її незалежності. Йдеться саме про існування не тільки незалежної української держави, а й самої української нації. Для українців боротьба проти російської навали – це боротьба за майбутнє самого українського народу.

У «Публічній бібліотеці ім. Л. Новиченка» діє літературний простір «Ми українці сильні та незламні», на якому представлена нова література, що є не тільки рефлексією на ті чи інші події, а стала, по суті, щоденниками війни, реалістичними літературними картинами героїчної боротьби українців за свою Незалежність, свою країну, свій дім.

Ми українці – сильні, незламні, непереможні. Ми були, є і будемо. Стоятимемо до Перемоги. Бо другої країни у нас нема і не треба!



Комментариев нет:

Отправить комментарий