вторник, 13 февраля 2024 г.

НАРАДА БІБЛІОТЕЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

 

Сьогодні 13 грудня на базі «Публічної бібліотеки ім. Л.Новиченка» Липоводолинської селищної ради відбулася нарада бібліотечних працівників

Відкрила нараду начальник відділу культури та туризму Липоводолинської селищної ради – Любов Дикань, яка зробила короткий аналіз роботи закладів культури за 2023 рік.

З основними розділами колективного договору ознайомила Людмила Ваглай – голова Липоводолинської територіальної професійної спілки працівників культури.

Директор Валентина Мельник наголосила на основні приорітетні напрямки роботи бібліотек на 2024 рік, та звернула увагу бібліотекарів щодо діяльності бібліотек в період військового стану.

Провідний методист – Таїсія Лукіна провела аналіз діяльності бібліотек у 2023 році та наголосила на дотриманні правил внутрішнього трудового розпорядку.

В ході наради зупинилися на питаннях кібербезпеки та отримали   рекомендації з безпечної роботи в соціальних мережах. Розглянули питання зберігання та очищення бібліотечних фондів, правильності оформлення актів.




Комментариев нет:

Отправить комментарий