понедельник, 30 января 2017 г.

«Книга і електронна книга в інформаційному суспільстві: сучасне і майбутнє»

З настанням епохи інформаційних технологій, з появою Інтернету, книга, надрукована на папері, здається, втратила своє значення для  людини, відійшла, ніби то, на задній план. Але це хибне враження.
Друкована книга була і залишається джерелом знань, джерелом інформації. На даний момент значного поширення здобули електронні книги, які дозволяють читати улюблені твори будь де та коли завгодно.
Тож, як змінилася книга в наш час і яким книгам надаємо перевагу електронним чи звичайним обговорили учні 9 класу та працівник Інтернет-центру на базі Липоводолинської ЦРБ під назвою  «Книга і електронна книга в інформаційному суспільстві: сучасне і майбутнє». Діти з цікавістю слухали розповідь з історії книги, переглянули відео про види та використання електронних книг, відповідали на питання та висловлювали власні думки стосовно запропонованої теми.
Підсумовуючи захід діти дійшли висновку, що електронні книги надійно закріпили свої позиції серед читачів, поціновувачів літератури, але ми продовжуємо читати старі, улюблені книги. До того ж, хочеться відмітити беззаперечний плюс появи  електронних – люди стали більше читати.
Книга була, залишається і в майбутньому буде невід’ємною частиною людського життя.




Комментариев нет:

Отправить комментарий