пятница, 27 января 2017 г.

«Шедеври світової літератури на великому екрані»

     Книги та фільми є найбільш популярними розвагами для проведення дозвілля. У них є багато спільного, так як під час читання книги і при перегляді фільму ми пізнаємо щось нове, цікаве, захоплююче. Одні люди більше люблять читати, а інші не переживуть пропуску прем'єри фільму, який так довго чекали.  Для декого більш захопливо тримати книжку в руках і перегортати її сторінки, ніж спостерігати за яскравими і барвистими подіями на екрані телевізора.
До уваги користувачів Липоводолинської  ЦРБ ім.. Л.Новиченка представлена книжкова виставка  «Шедеври світової літератури на великому екрані», де представлені книги, за мотивами яких створено фільми.  Це  Р.Н. Гюнтекін «Пташка співуча», А. и С. Голон  «Анжелика», Ш.Бронте «Джен Ейр», М.Рід «Вершник без голови», Ф.Купер «Звіробій» та інші.
Пропонуємо ознайомитись з літературою та пригадати улюблені кінокадри. Прочитайте  та переконайтеся, що книга набагато цікавіша. Жоден фільм не здатен так глибоко розкрити внутрішній світ героя, його думки та почуття. Користувачі бібліотеки зможуть насолодитись цими шедеврами, взявши книги додому у відділі обслуговування, та, переглянувши фільми он-лайн у відділі інформаційних технологій ЦРБ безкоштовно.
Тож не баріться, приходьте  до бібліотеки.


Комментариев нет:

Отправить комментарий