пятница, 27 января 2017 г.

«Українські міста запрошують»

Україна  дивна по красі країна,  щедро обдарована природою, де кожен куточок по своєму унікальний: вікові ліси Полісся, гаї Полтавщини і Харківщини, сонячні пляжі Чорного й Азовського морів, незрівнянні вершини Карпат.
В Україні є свої унікальні місця, які вражають масштабами і красою. Вони оповиті легендами і таємницями, які історики досі намагаються розгадати. Тут можна відновити сили, зробити гарні фото напам'ять та знову закохатися. Сьогодні вона являє собою відмінне місце, де можна прекрасно провести свій вільний час, познайомитися з історією, культурою і самобутніми традиціями українського народу, оглянути церкви, архітектурні пам'ятники тисячолітньої давнини, побувати на численних курортах і в санаторіях.
На міжнародному рівні 2017 рік оголошений  роком  Розвитку туризму. З метою активної  пропаганди  туризму, зміцнення міжнародних зв`язків, збагачення знань різних цивілізацій, а також висвітлення вкладу його у світову економіку в Липоводолинській ЦРБ ім. Л.Новиченка до уваги відвідувачів представлена виставка – подорож «Українські міста запрошують».
Вона манить читачів до захоплюючої мандрівки Україною. Переглядаючи її, ви наче побуваєте в різних куточках нашої Батьківщини, побачите, якою гарною є українська земля, яку багату і цікаву історію мають її міста і села.
Пізнавайте рідний край і ви неодмінно захочете зробити нашу землю ще кращою. Гарного вам перегляду!




Комментариев нет:

Отправить комментарий