среда, 17 января 2024 г.

В НОВИЙ РІК З НОВИМИ КНИГАМИ!

 

Шановні користувачі! Хочемо повідомити Вам гарну новину!

Завдячуючи коштам, передбаченим у державному бюджеті для підтримки книговидавничої справи та популяризації української літератури у світі,  Сумська обласна універсальна наукова бібліотека отримала від Українського інституту книги 3810 примірників книг різноманітної тематики для бібліотек області, частинка яких, а саме 142 примірники, надійшли до «Публічної бібліотеки ім.Л.Новиченка» Липоводолинської селищної ради.

Дуже цікава добірка для дітей та підлітків – історії про визнаних філософів, відомих мандрівників, художників та архітекторів, книги з доповненою реальністю про характери тварин та інші.

Для дорослих користувачів прекрасна добірка історичних, науково-пізнавальних, художніх та книжок про мистецтво.

Війна внесла корективи в життя українців і саме сьогодні книги про війну стають актуальними. Це – свідчення очевидців про трагічні події в Бучі, хроніка окупації Ізюму, це – історії 28 людей, які стояли за Харків та мозаїка історій про оборону Охтирки.

Найближчим часом книги потраплять на полиці бібліотек Липоводолинської громади, аби наші користувачі змогли насолодитися читанням. Ласкаво просимо до бібліотек!




Комментариев нет:

Отправить комментарий