среда, 26 октября 2022 г.

БІБЛІОТЕКИ СУМЩИНИ В РЕАЛІЯХ ВІЙНИ

 

Сьогодні 26 жовтня працівники «Публічної бібліотеки ім.Л.Новиченка» взяли участь в онлайн-школі професійної майстерності «Бібліотеки Сумщини в реаліях війни», яка була проведена на базі комунального закладу Сумської обласної ради «Сумська обласна універсальна наукова бібліотека».

В ході навчання розглянули питання та презентацію «Трансформація бібліотечного обслуговування у Сумській обласній універсальній науковій бібліотеці у воєнний час», слухали виступи про роботу бібліотек Сумщини в реаліях сьогодення та корисні поради до планування роботи бібліотек територіальних громад області на 2023 рік та звітності за 2022 рік. Виконали практичні заняття на тему «Медіаграмотність – основоположна навичка професійної компетенції бібліотекаря».

Також заслухали повідомлення з досвіду роботи Тростянецької, Чернеччинської, Роменської, Охтирської публічних бібліотек та Сумської міської ЦБС.

Ми вдячні колегам за проведену онлайн-зустріч та всі навики, кваліфікаційні поради, які будуть використанні у подальшій роботі нашої книгозбірні. 




Комментариев нет:

Отправить комментарий