среда, 25 октября 2017 г.

Презентація книги «Квітка на долоні: природно-заповідний фонд Липоводолинщини»

На черговому засіданні літературно-мистецької вітальні  в  центральній районній бібліотеці ім. Л.Новиченка відбулася презентація книги місцевого краєзнавця Надії Ралко  «Квітка на долоні: природно-заповідний фонд Липоводолинщини».  Вона  єдина в районі, яка розкриває унікальний світ Липоводолинських пам’яток природи та заказників, а також приділяє увагу вивченню природоохоронних об’єктів.
Надія Миколаївна, презентуючи своє видання, коротко розповіла про ідею його  написання,  збір матеріалу та вивчення архівної документації, які були використані нею в даній книзі. Автор висловила слова вдячності всім, хто допомагав їй в написанні цього видання, а саме: Євгену Рогізу – за надані офіційні документи природно-заповідних територій  Липоводолинського району, Анатолію Стативі – за чудово оформлену кольорову вкладку, Василю Чубуру – відповідальному за випуск та іншим. 
Члени літературної студії ім. Ф.Швіндіна, які були присутні на презентації  подякували Надії Ралко за  таке актуальне сьогодні видання і побажали їй творчих успіхів та нових видань.
А на закінчення зустрічі автор подарувала свої книги всім книгозбірням комунального закладу «Липоводолинська централізована бібліотечна система».  












Комментариев нет:

Отправить комментарий