четверг, 5 октября 2017 г.

Закон: чому ми повинні його знати?

Напередодні Дня юриста в Липоводолинській центральній районній бібліотеці відбулася година спілкування дев’ятикласників місцевої школи з начальником Липоводолинського бюро правової допомоги Наталією Пилипенко. Тема зустрічі «Закон: чому ми повинні його знати?»
Право, закони  супроводжують людину все її життя. Щоб уміло і правильно користуватись своїми правами і добре виконувати обов’язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони. Саме на це наголосила бібліотекар Валентина Ткач, що і стало метою години спілкування.
Під час виступу Наталія Василівна зосередила особливу увагу на важливості знань законів та дотримування їх, неодноразово посилалася на приклади з власної юридичної практики. Вона також надала учням інформацію про місцевий центр надання безоплатної вторинної правової допомоги, запропонувала дітям занести до їхніх мобільних телефонів єдиний телефонний номер цілодобової юридичної консультації. Розповсюдила між юнацтвом буклети з цінною правовою інформацією.
Зустріч проходила у формі діалогу і відбувалася у дружній невимушеній атмосфері. Працівники книгозбірні сподіваються, що здобуті під час спілкування знання стануть у нагоді молодим відвідувачам.





Комментариев нет:

Отправить комментарий