четверг, 16 мая 2024 г.

ТВОРІННЯ РУК, ДУШІ І СЕРЦЯ

 

16 травня, до Всесвітнього дня вишиванки в "Публічній бібліотеці ім. Л.Новиченка" Липоводолинської селищної ради відбулася презентація робіт майстрині з селища Липова Долина – Катерини Єрмолкевич «ТВОРІННЯ РУК, ДУШІ І СЕРЦЯ».

В цей день вишиті картини перетворили читальний зал книгозбірні на виставкову кімнату. Кожна робота вражає оригінальністю, майстерним виконання, розмірами, тонко підібраною кольоровою гамою. Від вишивок віє теплом, спокоєм та Божою благодаттю.

Вишиває наша майстриня у будь яку пору року у вільний від роботи час, цей процес її заспокоює та надихає на нові роботи. Працює вона на  професійному станку, який придбала її мама, зрозумівши, що донька  захоплюється вишиванням, не просто так.

На сьогодні творчий доробок майстрині налічує більше сорока картин, 19 з них представлені на даній виставці, кожна з яких чарує своєю неповторністю. Всі її вироби різноманітні з вдало підібраними кольорами.  Вона має свій стиль у мистецтві. Пильно вдивляючись у навколишній світ, і у світ власних фантазій, вона бачить ці світи по-своєму, і намагається відтворити їх у лініях і кольорах – що, по суті, і характеризує її як справжнього художника.

Приємно, що на презентації виставки були присутні працівники культури, читачі бібліотеки та всі небайдужі до української вишивки.

Презентація пройшла в приємній  дружній атмосфері. Було сказано багато приємних та щирих слів подяки за творіння такої краси.






Комментариев нет:

Отправить комментарий