четверг, 30 мая 2024 г.

ТЮТЮНОПАЛІННЯ ТА ЙОГО ШКІДЛИВІ НАСЛІДКИ

 

31 травня кожного року відзначають Всесвітній день без тютюну. Ця міжнародна акція проводиться для застереження населення планети від згубної звички, яка є однією з найпоширеніших епідемій людства – нікотиноманії, що стоїть в одному ряду з алкоголізмом і наркоманією.

Основна мета відзначення Всесвітнього дня без тютюну – захистити теперішнє та майбутнє покоління не тільки від руйнівних наслідків для здоров’я, пов’язаних з тютюном, але також і від соціальних, екологічних та економічних наслідків вживання тютюну.

«Публічна бібліотека ім.Л. Новиченка» організувала хвилинку корисних порад «Тютюнопаління та його наслідки», де підібрана література з даної тематики: книги, брошури, статті з періодичних видань, інформаційні підбірки: «Вплив куріння на організм людини», «Чому слід кинути курити?», «Міфи про куріння і реальність», «Як все-таки кинути?».

Тож, якщо ви курите – спробуйте розпочати боротьбу із цією згубною залежністю, а якщо ні, то допоможіть курцям її позбутися. Не обмежуйте себе тим, що шкодить вашому здоров’ю та людям навколо!

Комментариев нет:

Отправить комментарий