четверг, 25 мая 2023 г.

КУЩОВІ НАВЧАННЯ БІБЛІОТЕЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

 

З 21 по 25 травня на базі «Публічної бібліотеки ім.Л.Новченка» Липоводолинської селищної ради були проведені кущові навчання «Візуальна айдентика: створюємо фірмовий стиль» для працівників сільських бібліотек-філій.

Що ж таке айдентика? Це сукупність візуальних складових установи або території, які створені для того, щоб підвищити її впізнаваність, престиж і сформувати новий образ в очах користувачів. Елементами айдентики є шрифти, кольори, логотип та фірмова графіка. Айдентика може бути як вузькоспеціалізованою (туристична, культурна, музична), так і поєднувати декілька галузей. З усіма аспектами візуальної айдентики були познайомлені бібліотекарі, аби в подальшому вивчати та застосовувати її у своїй практиці.

Також були розглянуті і інші виробничі питання, а саме: робота з виставковою діяльністю, зауваження до помилок у веденні соц. сторінок та блогів бібліотечних працівників, проведення заходів до дня сіл та надані консультації по проведенню конкурсу професійної майстерності на кращу відеопрезентацію бібліотеки.




Комментариев нет:

Отправить комментарий