пятница, 21 апреля 2023 г.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ КНИГИ МИКОЛИ КЛЮСА «Я РОДОМ З ХУТОРА КАРПЦІ»

 

21 квітня в «Публічній бібліотеці ім.Л.Новиченка» відбулася презентація  книги Миколи Клюса «Я РОДОМ З ХУТОРА КАРПЦІ». Микола Миколайович – людина відома не лише в нашій громаді, а й за її межами: тренер футбольних команд «Нива», «Ротакс», «Ротаксьонок», ФК «Альянс», заступник голови Липоводолинської районної федерації футболу, на даний час тренер команди ветеранів футболу «Липоводолинці».

На зустріч завітали друзі, колеги, односельчани автора, шанувальники віршованого слова, керівники громади – І заступник голови Липоводолинської селищної ради Ольга Хижняк та начальник відділу культури та туризму Липоводолинської селищної ради Любов Дикань.

Книга МИКОЛИ КЛЮСА включає в себе чотири розділи, вірші з яких написані в певний період життя автора. «З ранньої творчості» таку назву має перший розділ книги, в якому містяться твори написані в ранньому віці. До другого розділу «Різне» увійшли вірші про родину та друзів, яких у Миколи Миколайовича дуже багато.

Третій, самий обширний розділ книги, має назву «Легенди хутора Карпці», присвячений малій батьківщині автора та людям які там проживали та проживають. Останній розділ книги звісно ж «Про футбол», яким Микола Миколайович живе і якому присвятив все своє життя.

На зустрічі звучали вірші автора поєднані з виступами коректора книги Антоніни Копайгори, друга та колеги – Олексія Сая, ділилась спогадами юності Тетяна Легуша.

У книги, як і в житті людини є післямова. Завершилась зустріч віршем «Моєму роду з прізвищем Клюси» у виконанні автора.









Комментариев нет:

Отправить комментарий