пятница, 3 февраля 2023 г.

НАРАДА БІБЛІОТЕЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ

 

03 лютого на базі «Публічної бібліотеки ім. Л.Новиченка», за участю начальника відділу культури та туризму Липоводолинської селищної ради, відбулася підсумкова нарада бібліотечних працівників. Розпочалася нарада з хвилини мовчання за загиблими наслідок збройної агресії російської федерації проти України.

Любов Дикань подякувала всім працівникам бібліотек за успішну роботу та побажала не здавати позицій і цього року. За підсумками 2022 року в конкурсі «Краща бібліотека року» визнана Берестівська сільська бібліотека-філія (бібліотекар Світлана Кравець).

Директор Публічної бібліотеки Валентина Мельник підвела підсумки здачі звітів, зробила глибокий аналіз по кожній бібліотеці-філії, зробила акцент на основних напрямках роботи бібліотек в умовах сьогодення.

На важливості регулярного наповнення контенту блогів та сторінок бібліотек-філій у соціальній мережі Facebook наголосила бібліотекар І категорії «Публічної бібліотеки ім. Л.Новиченка» Наталія Логвін.

Нарада завершилася, а працівники сільських бібліотек ще довго спілкувалися з фахівцями Публічної бібліотеки та колегами.





Комментариев нет:

Отправить комментарий