понедельник, 4 ноября 2019 г.

Книга в дарунок


Нещодавно центральна районна бібліотека ім. Леоніда Новиченка отримала в дарунок книгу Віктора Валвіка «Погляд в дитинство» (6 примірників).  Автор книги Віктор Валвік (літературний псевдонім Валюха Віктора Миколайовича)  наш земляк, народився в хуторі Карпці, Саївської сільської ради.
Після школи закінчив військове училище, академію. Проходив службу на різних посадах інженерно-авіаційної служби авіації Збройних Сил, займався викладацькою діяльністю. Тривалий час займався кадровою роботою. Після звільнення з Збройних Сил працює в системі управління персоналом державних установ.
Має близько вісімдесяти літературних інтернет-публікацій, які викладені на авторському Сайт-форумі «Віктор Валвік: проза».
Книга «Погляд в дитинство» містить два розділи «Село,… моє село» та «Казки від онуків…», які об’єднують окремі оповідання.  В оповіданнях викладені спогади  автора про світлі дитячі роки, про минуле.
Книга видана завдяки спонсорській допомозі Івана Авраменка, уродженця цього ж села, який нині проживає в м. Москва.
Працівники бібліотеки щиро вдячні автору книги за подаровані видання, які з задоволенням будуть читати користувачі книгозбірень бібліотечної системи.



Комментариев нет:

Отправить комментарий