среда, 23 октября 2019 г.

Інтернет: ЗА і ПРОТИ


Онлайн – це повноцінна частина життя сучасних дітей.
Саме в Інтернеті вони навчаються, шукають нові знання та інформацію для виконання домашніх завдань, спілкуються з друзями по всьому світу, стежать за життям улюблених блогерів в Instagram та життям в YouTube.
Інтернет дозволяє дітям бути в курсі подій, ділитися фото- та відеоконтентом, розважатися та просто переключaтися від сперечань з батьками чи негараздів у школі. Але ж, крім очевидних бонусів, Інтернет несе і загрози.
На дану тематику в Інтернет-центрі Липоводолинської центральної районної бібліотеки ім. Леоніда Новиченка проведено годину-спілкування для батьків на тему «Інтернет: ЗА і ПРОТИ».
Разом з працівником центру Наталією Товстою батьки обговорили плюси і мінуси використання соціальної мережі Інтернет, поговорили, що таке батьківський контроль і як запобігти комп’ютерної та гаджетової залежності у дітей. За допомогою тренінгової вправи «Чарівний клубок» розглянули, як діти можуть заплутатись в можливостях сучасних технологій та проблеми розв’язання питань, щодо Інтернет-загроз для дитячого використання.
Наостанок батьки почули побажання працівника Інтернет-центру більше спілкуватися зі своїми дітьми поза межами мережі Інтернет, а радіти повсякденному буттю сьогодні.

 

 





Комментариев нет:

Отправить комментарий