четверг, 5 июля 2018 г.

Презентація книги


Поезія – це річ, в першу чергу, особистісна, інтимна. Коли ми розкриваємо книгу і поринаємо у світ художнього слова, такі поняття, як стилі, напрями, види і жанри зникають. Ми оцінюємо поезію власними внутрішніми критеріями: нам подобається вірш або ні, нас зворушують поетичні рядки або ми залишаємося до них байдужими. Коли ми читаємо поезію, що припала нам до душі, то мимоволі стаємо її співавтором – у цьому і полягає велика сила і могутність поетичного слова.
В черговий раз в стінах Липоводолинської центральної районної бібліотеки ім. Л.М. Новиченка відбулося засідання літературно-мистецької  вітальні «Гостини для душі». До читальної зали завітали шановані гості Олександр Кльоп – заступник голови районної ради, Любов Дикань – начальник відділу культури і туризму,  Наталія Шутько – редактор районної  газети «Наш край»,  члени літературної студії ім. Швіндіна на чолі з головою – Надією Ралко та шанувальники поезії. На всіх чекала зустріч з поетом, прозаїком, перекладачем, членом Спілки журналістів України та Спілки письменників України, лауреатом численних літературних премій і конкурсів, заслуженого діяча мистецтв України, президента Благодійного фонду газети «День» -  Миколою Гриценком.
Поет презентував свою десяту, ювілейну збірку «Лови Love», яка є продовженням лінії класичного любовного вірша, розпочату Дмитром Павличком у збірці «Таємниця твого обличчя» -  перлині інтимної поетичної лірики. Назва книги співзвучна з її змістом, 15 поезій  перекладено англійською мовою,  містить ілюстрації картин відомої сумської художниці Ірини Проценко. Всі присутні з великим задоволенням слухали розповідь поета про створення та написання збірки, доповнення цього стало декламування віршів у виконанні самого автора та працівників бібліотеки, мелодійно звучали пісні про кохання у виконанні працівників комунального закладу «Липоводолинський районний будинок культури».
На закінчення зустрічі Микола Гриценко подарував центральній районній бібліотеці ім. Л.М. Новиченка свою збірку з підписом автора.





















Комментариев нет:

Отправить комментарий