понедельник, 25 июня 2018 г.

Літнім читанням пора – щиро радіє дітвора


Нарешті прийшло довгоочікуване літо! А  для дітлахів це не тільки гарна пора року – це, насамперед, час канікул, відпочинку та цікавого дозвілля.
«Літнім читанням пора – щиро радіє дітвора!»  - під такою назвою   працівниками Липоводолинської ЦРБ ім. Л.М.Новиченка проведено літературно-ігровий майданчик з учнями дитячо-юнацької спортивної школи «Барса» (директор О.П.Сай).
Бібліотекарі організували для дітей конкурсно-ігрову, розважальну програму. Відвідувачі майданчику мали змогу цікаво провести своє дозвілля: грали в рухливі ігри «Карлики і велетні», «Кольори», відгадували загадки, приймали участь у конкурсах «Чорна скринька», «Весела плутанина», «Відповіді у словах», «Ти мені – я тобі», «Пантоміма». Учні були досить активними, за що і отримали подарунки від бібліотекарів.
Також дітлахи переглянули періодичні видання, які для них підготували працівники книгозбірні. Завдяки заходу, який провели  фахівці бібліотеки, дітям було весело і цікаво. Вони отримали заряд бадьорості, позитивної енергії та багато нової, цікавої інформації.





Комментариев нет:

Отправить комментарий