пятница, 15 июня 2018 г.

Презентація книги Івана Рішняка «Своєю стежкою іду»


В рамках засідання літературно-мистецької вітальні «Гостини для душі» в Липоводолинській ЦРБ ім. Л.М. Новиченка відбулася презентація автобіографічної книги Івана Рішняка «Своєю стежкою іду». Епіграфом до зустрічі-презентації стали рядки із вірша:
… Тут коріння моє з прадідівського роду,
Ним черпаю в житті і натхнення й снагу.
Щоб у нашім роду не було переводу,
Я онуками сню і тамую жагу.
Іван Рішняк – наш земляк, людина відома не лише в нашому районі, а й в Україні: заслужений працівник сільського господарства України, кандидат економічних наук, голова благодійного фонду ім. Петра Калнишевського, голова Роменського та Сумського земляцтв у м. Києві. Член всесвітньої асоціації миру. Людина з небайдужою душею.
На зустріч завітали керівники району, друзі, колеги, односельчани автора, а також  шанувальники краєзнавчої літератури.
Привітали Івана Миколайовича з презентацією книги та перебуванням на Липоводолинщині  очільники району Іван Яременко та Віктор Литвиненко.
Зустріч продовжилась розповіддю автора про саме видання, про історію його створення. Ця книга – щира, правдива розповідь в якій відображено характер, колорит, особливість доби за якої випало жити і працювати авторові. Презентацію книги доповнили виступи рідних, друзів, однокласників. Від імені всіх присутніх зі словами вдячності до Івана Рішняка звернулася начальник відділу культури і туризму Любов Дикань.
На згадку про зустріч Іван Миколайович шанованим гостям, бібліотечним закладам району подарував свою книгу з підписом автора.




















Комментариев нет:

Отправить комментарий