среда, 11 апреля 2018 г.

Талановиті, але невідомі земляки Липоводолинщини


В приміщенні центральної районної бібліотеки ім. Л.М.Новиченка відбулося  чергове засідання літературно-мистецької вітальні «Гостини для душі»  під назвою «Талановиті, але невідомі земляки Липоводолинщини».
Гостею зустрічі була жителька села Підставки Лідія Роспоп. Проста сільська жінка не бідкається про проблеми, радіє життю і дарує радість всім оточуючим. Вона різносторонньо обдарована, має багатогранний талант, зокрема, до малювання, до написання віршів, до музики.  
Ведуча заходу познайомила присутніх  з життєвим та творчим шляхом Лідії Володимирівни, розкрила різносторонність її таланту.  Гості заслухали вірші та пісні в авторському виконанні, переглянули слайд-презентацію, підготовлену  працівниками районної бібліотеки.
 Родина для пані Лідії є найсвятішим, задля чого долаються труднощі і народжується прекрасне. В любові і ніжності виховала своїх двох доньок – Оксану та Олю. З дитинства доньки були здібними до навчання та музики, а мама всіляко намагалася сприяти розвитку їх здібностей та талантів.  На сьогодні це відомий в Україні гурт сестер Роспоп.
Залишила гостя стіни бібліотеки в піднесеному настрої, та приємному враженню від зустрічі.











Комментариев нет:

Отправить комментарий