среда, 27 сентября 2017 г.

Що для Вас є бібліотека?

Книга не перестає відігравати значну роль у житті кожної людини. На сьогоднішній день бібліотека – це і центр освіти, і клуб за інтересами, і сховище скарбів світової та вітчизняної класики, знань.
Працівники Липоводолинської ЦРБ ім. Л.М. Новиченка вийшли на бібліобульвар та провели вуличне  опитування «Що для Вас є бібліотека?». В  опитуванні взяли участь жителі селища від 17 до 70 років.
Анкета мала чотири варіанти відповідей: «Бібліотека – це інформаційний центр», «Бібліотека – це сучасний культурний осередок», «Бібліотека – це дозвіллева установа», «Бібліотека – це освітньо-виховний заклад». На запропоноване питання респонденти дали відповідь кольоровими стікерами.
Отримані результати засвідчують, що бібліотека для користувачів є насамперед центром здобуття різноманітної інформації, вони користуються нею декілька разів на місяць, а також є сучасним культурним осередком.
Отже, працівники зробили для себе висновок: бібліотека має авторитет серед громади, вона потрібна селищу і його жителям.








Комментариев нет:

Отправить комментарий