пятница, 17 марта 2017 г.

«Я – за безпечний Інтернет»

Ми живемо в епоху інформаційних технологій, які увійшли у життя кожного з нас. Сьогодні електронною павутиною користується кожен п'ятий українець. Розвиток сучасної глобальної мережі Інтернет дав поштовх у розвитку різного виду страхів для дітей та їхніх батьків. Дорослі, не завжди маючи досвід спілкування в мережі, щонайменше, стривожені доступом своїх чад до цієї «темної та страшної мережі».
З метою вивчення правил безпечного Інтернет користування в Інтернет-центрі центральної районної бібліотеки ім. Л.М.Новиченка,  проведено урок-треніг  «Я – за безпечний Інтернет» для учнів 7 класу місцевої спеціалізованої школи. Діти переглянули соціальний ролик про безпеку в Інтернеті та визначили його позитивні і негативні сторони , а потім в формі гри виконали ряд завдань, які допомогли закріпити знання з правил користування в мережі Інтернет.
Підсумувавши захід, діти дійшли висновків, що безпечний Інтернет це –  простір, який дає змогу цікаво, корисно, а головне безпечно проводити час.
Залишилось тільки, щоб кожний дорослий усвідомив свою відповідальність за виховання молодого покоління і спрямовував його у вірному напрямку.











Комментариев нет:

Отправить комментарий