пятница, 5 августа 2016 г.

«Україна єдина»

25 років тому, у серпні 1991 р. в Україні відбулася подія, яка ознаменувала собою початок нової ери в історії нашої держави. У день, коли було проголошено Акт незалежності України, здійснилася найзаповітніша мрія всіх поколінь українського народу, а 24 серпня стало найважливішою датою в Україні і відзначається, як національне свято – День Незалежності України.
У  читальному залі Липоводолинської  центральної  районної  бібліотеки ім.Л.М.Новиченка представлена книжково-ілюстративна виставка-інсталяція  «Україна – єдина», яка знайомить читачів з історичним минулим та сьогоденням України, з чудовими краєвидами та з найважливішими історичними подіями держави, звичаями, традиціями, культурою  та побутом українців,  цікавими невідомими фактами про нашу державу. Також на виставці представлена література про видатних українців, які стали гордістю України.                         

Цікаві науково-популярні видання не залишать байдужими тих громадян, хто прагне збагатити свої знання з історії України, стати справжнім її патріотом.

Комментариев нет:

Отправить комментарий