понедельник, 11 апреля 2016 г.

«Їх єднає любов до слова»

«Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі» – пише всіма улюблена Ліна Костенко.  І це так, бо про одну і ту ж подію поети говорять по-різному, голосом власного серця. Це мали змогу почути гості заходу. В рамках літературно-мистецької вітальні, що діє при центральній районній бібліотеці  ім.Л.Новиченка відбулося чергове засідання, присвячене її величності Поезії . 
         На зібранні були присутні літстудійці, поети-початківці та шанувальники поезії.    Учасники літературної студії  зачитували авторські вірші, висловлювали власні міркування про сучасну поезію. Зворушила присутніх лірична поезія Катерини Сенченко,  розбудили болючі життєві спогади  філософські твори  Володимира Міщенка , поезія про прекрасне та наболіле Володимира Головка.
         Кожна зустріч – то нове відкриття. Не залишили байдужими слухачів творчі доробки поетів-початківців: Наталії Луценко, Ганни Голубкової, Людмили Ловигіної.

          Учасники заходу переглянули бібліотечну виставку «Їх єднає любов до слова»  та сфотографувались на згадку. Зустріч пройшла в теплій і дружній атмосфері.



Комментариев нет:

Отправить комментарий