воскресенье, 12 июля 2015 г.

Бібліотечна інноватика


     8 липня 2015 року  на базі центральної районної бібліотеки проведено районний тренінг-семінар «Бібліотечна інноватика». Відкрила семінар та ознайомила з метою його проведення директор ЦБС С.А.Лисенко, яка наголосила, що публічні бібліотеки, враховуючи виклики сьогодення намагаються використовувати у своїй діяльності сучасні й різноманітні форми роботи, здатні привернути до себе увагу користувачів.


   Зав.методико-бібліографічним відділом ЦРБ В.Мельник продовжуючи задану тему коротко познайомила учасників семінару з новими формами роботи сучасних бібліотек. зокрема: віртуальна виставка, айстопер, бібліотечний флеш-моб, буктрейлер та інші.

Л.П.Мостова методист І категорії по роботі з дітьми познайомила сільських бібліотекарів з сучасними формами роботи, які впроваджують в практику дитячі бібліотеки. Присутні на семінарі мали можливість переглянути названі форми роботи, використовуючи можливості інтернет- технологій.
На закінчення семінару Н.М.Гуржій провідний бібліограф ЦРБ провела прес-огляд професійних видань.

Методико-бібліографічним відділом розроблено та розповсюджено ряд методико-бібліографічних матеріалів, а саме: інформаційні листки «Радимо читати всім!», «Читаємо новинки», шорт-лист «Довідкове бюро бібліотекаря», методичні рекомендації «Виставкова діяльність бібліотек».


   

Комментариев нет:

Отправить комментарий