четверг, 19 марта 2015 г.

Таланти наших читачів




16 березня в читальному залі Липоводолинської центральної районної бібліотеки ім. Л.М.Новиченка відбулася презентація виставки творчих робіт відвідувачів бібліотеки «Таланти наших читачів».


 Організовуючи виставку, бібліотечні працівники мали на меті розкрити таланти своїх користувачів, які не завжди можна помітити у повсякденному житті, а ще показати іншим людям, як з користю можна провести вільний час.


Участь у виставці зголосилися взяти 12 читачів різного віку. Це Луценко Валентина Олексіївна, Зленко Галина Василівна, Солодка Світлана Миколаївна, Парня Юлія Анатоліївна, Стоян Валентина Олександрівна, Лящевська Ольга Василівна, Щербакова Ольга Андріївна, Деуленко Юлія Анатоліївна, Фесенко Лідія Олексіївна, Мусієнко Таїсія Сергіївна. Вони представили роботи з різних технік рукоділля. Це ляльки-мотанки, вироби з дерева, бісеру, цумами–канзаши, петриківський розпис, вишивка хрестиком та бісером, в’язання крючком та спицями. Долучилася до виставки і сімейна творча родина. Це Гринь Євген Володимирович і Гринь Юлія Анатоліївна. 


Представлені вироби дарують відвідувачам чудовий, весняний настрій. Спасибі цим людям за їх творчість, майстерність, за красу, яку вони передають оточуючим. Побажаємо ж їм успіхів та творчого натхнення.




Комментариев нет:

Отправить комментарий