среда, 5 июля 2023 г.

ПРЕЗЕНТАЦІЯ РОМАНУ «ОСКАР» ЛЮДМИЛИ ОХРІМЕНКО

 

Сьогодні, 5 липня в  стінах «Публічної бібліотеки ім.Л.Новиченка» Липоводолинської селищної ради неабияка подія, на творчу зустріч завітала письменниця з міста Харкова – ЛЮДМИЛА ОХРІМЕНКО, яка до уваги присутніх представила книгу «ОСКАР».

У 2021 році її роман названий найкращим романом на воєнну тематику членами журі міжнародного літературного конкурсу «Коронація слова 2021», за що вона отримала відповідну відзнаку.

На зустрічі були присутні члени літературної студії ім.Ф.Швіндіна, І заступник голови Липоводолинської селищної ради – Ольга Хижняк, начальник відділу культури та туризму Липоводолинської селищної ради – Любов Дикань, журналістка газети «Наш Край» - Юлія Міщенко, активні читачі книгозбірні.

ОХРІМЕНКО ЛЮДМИЛА ЛЕОНІДІВНА, має три освіти, дві – з відзнакою. Кримчанка.  Писати почала ще у дитинстві. Вважала свою творчість аматорством. Займалася бізнесом. Багато років пропрацювала  на державній службі.

З 2014 року займається волонтерською діяльністю. До 2017 їздила на передову, а потім почала писати книжки про війну. На тепер віддає прибуток від книжок на допомогу ЗСУ.

Невиправна оптимістка, яка вважає, що дива трапляються там, де їх ретельно і наполегливо створюють працьовиті люди!

На сьогодні видано 6 книжок авторства Людмили Охріменко:

 «Пригоди дорослого Буратіни жіночої статі» 2018 р;

 Оповідання «Заїда» 2018 року увійшло в збірку «Терра Інклюзія», де надруковані кращі оповідання на інклюзивну тематику за версією конкурсу «Коронація слова 2018»;

 «Пригоди мухи в окропі на окупованій території» 2018 рік, та її перевидання 2022 та 2023 роки;

 «Волонтерські історії» 2019 рік;

 «Легка поведінка» 2020 рік;

 «Оскар» 2023 рік;

 «Волонтерські історії 2014-2022  видання  2023 рік;

Творча робота письменниці триває. До друку готується 3 книги.

Історія нашого народу – це війни і повстання, це сльози і перемоги, це ненависть і любов, вірність і зрада. Це гарячі серця патріотів нашої держави, які з 2014 року і до тепер знаходяться на передових лініях оборони, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

Книга «Оскар» розповідає про історію полону і втечі українського офіцера – спецпризначенця, який ціною неймовірних зусиль, через страх і біль перемагає сильного і підступного ворога.

Героя, а може і усіх героїв, які повернулися з полону – українці повинні знати про їхній подвиг, вони повинні прочитати цю книжку для того, щоб ніколи не забувати тих, хто віддав своє життя за волю свого народу.

Сьогоднішня зустріч додала в скарбничку нашої бібліотеки три видання ЛЮДМИЛИ ОХРІМЕНКО: «Оскар», «Волонтерські історії» та «Пригоди мухи в окропі на окупованій території». Тож запрошуємо до нашої книгозбірні, аби насолодитися цими чудовими виданнями.






Комментариев нет:

Отправить комментарий