вторник, 7 марта 2023 г.

НЕХАЙ БЕРЕЗНЕВІ АКОРДИ ЗВУЧАТЬ У ЖІНОЧИХ СЕРЦЯХ

 

Чарівність, аромат, краса, ніжність – усе це таїть в собі дивовижне створіння на землі, ця маленька, беззахисна квітка, в цілому світі можна порівняти лише з одним прекрасним створінням ім’я якого – жінка!

Якою б не була найпрекраснішою жінка, вона крок за кроком іде вперед, долаючи свої вершини як і в сімейному житті так і роботі, кар’єрі, надзвичайній професії, яка так приємно звучить – мама, але головною місією на землі кожної жінки – є дарувати красу оточуючим!!!

Кажуть, що краса – починається з серця.  Догляд за собою – краща прикраса для будь-якої жінки! А сердечну красу доповнюємо косметичною – догляд за обличчям, тілом, шкірою, волоссям, користуванням декоративною  косметикою.

Сьогодні, в сонячний весняний день, «Публічна бібліотека ім.Л.Новиченка» зібрала прекрасну половину людства на день релаксу «НЕХАЙ БЕРЕЗНЕВІ АКОРДИ ЗВУЧАТЬ У ЖІНОЧИХ СЕРЦЯХ».

Відвідувачкам заходу були запропоновані послуги перукаря – Ірини Соколовської, масажиста – Валентини Касьяненко, майстра манікюру – Вікторії Ваглай та консультанта компанії Оriflame – Галини Фесенко. Фахівці своїх справ надали консультації, поради та спілкувалися з присутніми, під час виконання майстер-класів у формі «запитання – відповідь».

Цей захід був присвячений жінкам, аби вони  трішки відпочили, і хоч на деякий час відволіклись від нашої буденності, тривог та домашніх справ. Відчули себе красивими, молодими, жаданими і по весняному щасливими.








Комментариев нет:

Отправить комментарий