понедельник, 19 декабря 2022 г.

ТРАДИЦІЇ РІЗДВА: 12 СВЯТКОВИХ СТРАВ

 

Кожен з нас повинен знати історію свого народу, своєї держави. Освічена людина розуміє, що без минулого немає сучасного, без традиційного немає нового, без колишнього немає теперішнього. Для народу його історія – це не просто минуле, це його душа.

19 грудня в читальній залі "Публічної бібліотеки ім.Л. Новиченка" цікаво пройшла година народознавства «Традиції Різдва: 12 святкових страв» для учасників клубу за інтересами «Надвечір’я».

Як привітати своїх рідних, як провести Різдво, що приготувати до святкового столу – на ці питання користувачі одержали змістовну відповідь від бібліотекаря Наталії Логвін. Родзинкою заходу став майстер клас по приготуванню качаної каші та її дегустація.

Година народознавства викликала у присутніх почуття приналежності до свого родоводу та прагнення продовжувати та підтримувати традиції українського народу. Адже всі погодились, що наші українські традиції дуже оригінальні і цікаві. Від них віє магією рідної землі – це «бальзам» для душі, який надає нам сили та наснаги.







Комментариев нет:

Отправить комментарий