воскресенье, 20 ноября 2022 г.

КНИГА МІСЯЦЯ

 

 «Публічна бібліотека ім. Л.Новиченка» Липоводолинської селищної ради та редакція газети «Наш край» вперше після 24 лютого продовжує  відкриту щомісячну рубрику «Книга місяця» і представляє на широкий загал книгу  тернопільської  письменниці Ніни Фіалко "Ріка життя".

Ця книга про життя двох подруг, долі котрих сплелись у любовному трикутнику. Маючи різні характери, виховуючись у сім'ях на різних засадах, до свого щастя ці жінки йшли різними шляхами. Одна з них для досягнення мети знехтувала не тільки дружбою, а й законами моралі. За це була жорстоко покарана. Інша – вірила, що кожна людина має свою долю, яка неодмінно її знайде.

У романі відображено багато напружених життєвих колізій, роздумуючи над якими мислячий читач може взяти їх до уваги, щоб не потрапити в подібну халепу. Твір читається легко і захоплює з перших сторінок.

Шукайте книгу Н.Фіалко «Ріка життя» на полицях книгозбірні «Публічної бібліотеки ім.Л.Новиченка» та пориньте у світ життєвих людських історій, які ходять поруч з нами.

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий