суббота, 20 августа 2022 г.

ШАХОВИЙ ТУРНІР

 

20 серпня 2022 року в читальному залі «Публічної бібліотеки ім.Л.Новиченка» Липоводолинської селищної ради відбувся шаховий турнір.

У відкритій першості взяли участь 14 шахістів із Липоводолинської та Лебединської громад. Змагання проводилися за швейцарської системою у 7 турів з контролем 15 хвилин на партію.

Цього разу, найсильнішим на чорно-білому полі бою став організатор змагань Самілик Євген – одноосібна перемога з результатом 7/7! Другу сходинку посів Дяченко Анатолій з результатом 5,5/7. Третє місце за Васюхном Анатолієм (5/7).

Представники молодого покоління шахістів теж виступили достойно!

В дитячій віковій категорії найсильнішим виявився Самілик Богдан 4,5/7. Лиши 0,5 очка не вистачило йому, щоб увірватися у призову трійку серед дорослих! Другу сходинку посів Семеліт Тимофій (3/7). Стільки ж очок у Дмитренка Дениса, але лише третій за додатковим показником.

Призери та учасники були нагороджені грамотами, медалями, грошовими та солодкими призами.

Оргкомітет турніру щиро дякує «Публічній бібліотеці ім.Л.Новиченка» та Липоводолинській ДЮСШ, які допомогли втілити турнір в реальність.

Наступний турнір буде приурочено до Дня фізичної культури і спорту і відбудеться на початку вересня (слідкуйте за публікаціями у ФБ)

До зустрічі за шаховою дошкою!



Комментариев нет:

Отправить комментарий