пятница, 1 октября 2021 г.

МИ ПРАГНЕМ СЛОВОМ ОСВЯТИТИ ДУШІ

 

 29 вересня в святково прикрашеному читальному  залі Публічної бібліотеки ім.Л.Новиченка зібралися всі працівники бібліотеки з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. На свято завітали: Ольга Хижняк – заступник голови  Липоводолинської селищної ради, Любов Дикань – начальник відділу культури та туризму, Владислав Ришко – директор центру культури та дозвілля.

Вітаючи бібліотекарів  заступник  голови Ольга Хижняк вручила Подяку голови Липоводолинської селищної ради колективу Публічної бібліотеки ім.Л.Новиченка разом з сільськими філіями.

Любов Дикань привітала присутніх та подякувала бібліотекарям за сумлінну працю, нагородила Грамотами управління культури Світлану Коновал,  Світлану Кравець  та Юлію Олещенко  за багаторічну  плідну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток бібліотечної справи.

З нагоди професійного свята Публічна бібліотека ім.Л.Новиченка провела огляд-конкурс на кращий буктрейлер сучасної української книги «Сучасне! Класне! Українське!». Для оголошення результатів конкурсу до слова запросили голову журі Любов Дикань.   Дипломом І ступеня нагороджені Семенівська та Берестівська сільські бібліотеки-філії; Дипломом ІІ ступеня Публічна бібліотека ім.Л.Новиченка та Беївська сільська бібліотека-філія і Дипломом ІІІ ступеня Лучанська та Байрацька сільські бібліотеки-філії.






Комментариев нет:

Отправить комментарий