понедельник, 27 мая 2019 г.

Турнір знавців комп’ютерних технологій


Вивчення  інформатики та користування всесвітньою мережею Інтернет  стали частиною нашої повсякденної діяльності. Сьогодні вони змінюють не тільки матеріальні основи багатьох соціально-економічних і науково-технічних процесів, але й наші уявлення про оточуючий світ, про форми і методи його пізнання.
Майже позаду шкільний навчальний рік і попереду літні канікули, час відпочинку і розваг. Щоб повторити та закріпити основний програмний матеріал з інформатики  для учнів місцевої школи в Інтернет-центрі центральної районної бібліотеки ім. Л.М. Новиченка був  проведений турнір знавців комп’ютерних технологій «Інтернет: легко і просто».
У ході інтелектуальної гри учні зуміли використати свої знання в галузі інформаційних технологій, показали практичні навички в роботі з комп’ютером. Розділившись на дві команди «Вірус» і «Пошук» діти виконали ряд завдань,  за допомогою яких проявили творчу активність, критичне мислення, вміння достойно вести суперечку, стійкість і бажання перемоги, вміння працювати в  команді.
За підсумками журі перемогу здобула команда «Пошук», за участь в турнірі учні отримали заохочувальні солодкі призи.











Комментариев нет:

Отправить комментарий