четверг, 7 декабря 2017 г.

2018 рік – функції та завдання бібліотек інформаційного суспільства

6 грудня 2017 року  в читальному залі  центральної районної бібліотеки ім. Л.М.Новиченка відбулася чергова  нарада бібліотечних працівників комунального закладу «Липоводолинська централізована бібліотечна система»  на тему «Планування і звітність бібліотек. Напрямки роботи в світлі сучасних вимог».
Відкрила нараду директор комунального закладу Світлана Лисенко, яка наголосила на тому, що в умовах сучасного інформаційного середовища книгозбірні віддають перевагу новим формам роботи та шукають сенси власного буття, перетворюючись на громадсько-публічні центри з різноманітними функціями.
З методичною консультацією «Пріоритети планування роботи бібліотек на 2018 рік» виступила завідуюча методико-бібліографічним відділом ЦРБ Валентина Мельник,  де  звернула увагу на основні історичні та культурні події України, військово-патріотичне та правове виховання молоді та основні дати краєзнавчого змісту.
Про нове бачення, нові орієнтири по обслуговуванню  дітей книгою розповіла методист І категорії районної дитячої бібліотеки Лідія Мостова.
На питаннях роботи з фондом  в умовах сьогодення, переведення їх на УДК зупинилася  завідуюча відділом формування, збереження фонду, обробки документів та каталогізації Таїсія Лукіна.
В ході наради обговорювались основні моменти в роботі бібліотек, вирішувались нагальні питання.

            







               


Комментариев нет:

Отправить комментарий