вторник, 6 июня 2017 г.

Липовій Долині - 370

       На свято Трійці липоводолинці святкують день селища.  Цьогоріч особлива дата – 370 років з дня його заснування. З цієї нагоди працівники центральної  районної  бібліотеки ім. Л.М.Новиченка  в парку «Козацький» організували бібліотечну виставку «Під мирним небом квітни, Липова Долино», яка представлена   різними  періодами існування Липової Долини. 
«Корінням – стародавня, а серцем – молода» - така назва  першого  розділу  виставки,  де  представлена література з історії селища,  стародавня карта, фотоматеріали.
Розвиток селища до 1991 року висвітлює розділ «Я виріс тут, і край мені цей дорогий». Жителі селища з цікавістю розглядали і емоційно обговорювали розміщені тут  фото новобудов, вирізки з газет того часу.
 І завершив  виставку розділ «Майбутнє нашого селища в наших руках». На ньому представлений інформаційний матеріал, який висвітлює період незалежної України в житті нашого селища, світлини шанованих людей, які  доклали чимало зусиль для розбудови Липової Долини, які творили й творять історію нашої  громади.
Дана виставка продовжує функціонувати в читальному залі центральної районної бібліотеки ім. Л.М.Новиченка.













Комментариев нет:

Отправить комментарий