пятница, 5 мая 2017 г.

“У вічній пам’яті народній не закінчилася війна”

В читальному залі Липоводолинської ЦРБ ім..Л.Новиченка з метою ознайомлення молоді з подіями Другої світової війни в Україні,  показати героїзм народу в боротьбі з ворогом, виховання почуття патріотизму, любові до своєї землі; усвідомлення уроків життя в процесі нерозривного зв'язку поколінь  проведена година слави “У вічній пам’яті народній не закінчилася війна", присвячена  Дню пам’яті та примирення та  Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. До бібліотеки завітали  учні місцевої школи.
Бібліотекарі намагалися своїми розповідями передати тяжкі випробування для учасників Другої світової війни, безмежну радість перемоги та гіркоту воєнного лихоліття. З уст ведучих линули зворушливі поетичні рядки про трагедію і подвиг народу в боротьбі з ненависним ворогом.
Мов журавлиний клин, летять роки. Все далі й далі в пам'ять відносить славна мить.  Пам'ять торкається чорними крилами самого серця, будить вдячність і любов до тих, хто захистив нас,  хто здобув перемогу над ненависним ворогом.
Ми  ніколи не забудемо подвигу своїх дідів і батьків, і ми завжди будемо  шанувати  тих, хто пережив страшну війну, в кого й досі болять рани, в  журбі  та  в  молитві  будемо пам’ятати  всіх, хто  не  повернувся з  тієї  проклятої  для  всього  світу  війни...
Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять тих, хто не повернувся з поля бою та переглянули виставку – спогад «Вічний вогонь пам’яті».










Комментариев нет:

Отправить комментарий