вторник, 14 февраля 2017 г.

«Афганістан, таке не забувається»

З нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та з метою виховання в учнів поваги до людей, які виконували інтернаціональний обов’язок, формування патріотизму, милосердя, набуття учнями навичок аналізу історичних фактів в Липоводолинській ЦРБ ім. Л.Новиченка відбувся відео-перегляд «Афганістан, таке не забувається».
Ведуча заходу зробила короткий екскурс в історію, щоб нагадати присутнім  про причини війни в Афганістані. У своїй розповіді вона коротко зупинилась на основних етапах військового протистояння, наголосила на тому, які людські втрати понесла Україна за криваве десятиріччя 1979-1989 років. Присутні вшанували світлу пам'ять тих, хто віддав своє життя увійшовши в безсмертя, хвилиною мовчання.
Розповідь бібліотекаря супроводжувалась відеороликами «Слава. Пісня про Афган», «Хроніка Афганської війни», «Афганістан». Вразили присутніх реалістичні кадри відеофільму  «Останній солдат». Увазі присутніх бібліотекарі запропонували книжково-ілюстративну виставку-спомин  «Вони пройшли через Афган».




Комментариев нет:

Отправить комментарий