четверг, 18 апреля 2019 г.

Вчимося створювати мультимедійні презентації


Згідно річного плану роботи, з метою професійної освіти бібліотечного персоналу в Інтернет-центрі  центральної районної бібліотеки ім. Л.М.Новиченка  відбулися групові  навчання працівників комунального закладу «Липоводолинська централізована бібліотечна система» по створенню мультимедійних  презентацій.
Відмінна знахідка сучасності – програма PowerPoint, яка надає неоцінну допомогу в роботі людей абсолютно різних спеціальностей, починаючи від рядових співробітників,  школярів і студентів. Завдяки цій програмі легко можна створити найяскравіші, відмінної якості презентації з необмеженою кількістю слайдів для донесення будь якої інформації зацікавленому колу людей. Окрім можливості працювати в PowerPoint із зображеннями, фотографіями,  в програмний комплекс вбудовані дуже зручні і прості механізми, за допомогою яких можна будувати таблиці, графіки і діаграми, накладати звукові музичні композиції і спецефекти, що привнесе до кожної презентації привабливість і унікальність.
В процесі навчання були розглянуті  основні функції цієї програми і правила, як ефективно представляти інформацію публіці. По закінченню навчання, працівники комунального закладу зможуть самостійно створювати презентації, які будуть використовувати в своїй роботі.









Комментариев нет:

Отправить комментарий